TickStoryInfoExpert

General discussion about the Tickstory Lite software package.

TickStoryInfoExpert

Postby Angeltrader77 » Tue Jan 30, 2018 3:59 pm

Hello, I am trying to generate strategies for the Sp500 and I can not get the expert tickstoryinfoexpert to read me the configuration data of the Sp500 alone.
read forex and are loaded in market wach.
My broker is Activtrades and it's called Usa500 I can not read any indece nor the xauusd that is called gold.
Any way to solve it, thanks.
Attachments
tickstory_usa500.png
Angeltrader77
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 26, 2017 6:35 am

Re: TickStoryInfoExpert

Postby tickstory » Tue Jan 30, 2018 10:14 pm

Hi Angeltrader,

Due to MQL limitations, TickstoryExpertEA only supports a select list of FX & commodity symbols. For all others, you will need to use the method described here to get the settings you need:

viewtopic.php?f=2&t=809

Hope this helps.
tickstory
 
Posts: 3247
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Re: TickStoryInfoExpert

Postby Angeltrader77 » Thu Feb 01, 2018 9:43 am

Hi, ok I stand now is perfect for me, now I can diversify and no trading only forex, thanks group tickstory.

A question the team of metaquotes to said that it will no longer support mt4, which is not expected any more metatreder 4 update and no need to check the box / skip add.
Thank you very much for the speed of the support.
Attachments
Usa500M15.png
Angeltrader77
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 26, 2017 6:35 am

Re: TickStoryInfoExpert

Postby tickstory » Sat Feb 03, 2018 10:07 pm

Hi Angeltrader - great to hear it's all working and thanks for the feedback!
tickstory
 
Posts: 3247
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests