MT4 Backtesting shows nothing

Report any bugs with the Tickstory Lite software here. Please give as much detail as possible so the issue can be identified and resolved as soon as possible.

MT4 Backtesting shows nothing

Postby avrahambr » Mon Mar 12, 2018 1:42 pm

Hi!

This bug happened to me on 2 computers and 3 brokers.
I export to mt4. then launch the mt4 and it doesn't show connection with tickstory.
Then bactest. It finishes immediately and shows no results, no graph, no report.

EDIT: I had a mistake:

It really doesn't show results and graph, but it shows a report. In the report it shows 99.90% modelling quality, but no trades.
I have to say that my EA is opening trades according to close prices. Only closing the trades is according to every change in price, by SL and TP.

Please help!
Avraham
avrahambr
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 12, 2018 12:32 pm

Re: MT4 Backtesting shows nothing

Postby tickstory » Tue Mar 13, 2018 2:57 am

Hi Avraham,

Please check out our FAQ on this particular topic here:

https://tickstory.com/help/tickstorylit ... nottrading

If you are still having difficulties, it is suggested that you test with a basic/standard EA such as "MACD Sample" to first confirm everything is working. After this, you will need to fine tune your EA settings to see which setting and/or error is preventing it from trading.

Hope this helps.
tickstory
 
Posts: 3174
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am


Return to Issue/Bug tracking

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron