TickInfoExpert

Report any bugs with the Tickstory Lite software here. Please give as much detail as possible so the issue can be identified and resolved as soon as possible.

TickInfoExpert

Postby ramacan » Tue Jan 08, 2013 5:11 pm

After running TickInfoExpert and getting confirmation of completion in the Experts tab (TickstoryInfoExpert EURUSD,H1: Finished writing config file: Mt4.Pepperstone Financial Pty Ltd.Server.mt4config), I am unable to locate the config file as it is not in the Metatrader "experts/file" directory. Any assistance would be greatly appreciated.
ramacan
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:07 pm

Re: TickInfoExpert

Postby admin » Tue Jan 08, 2013 10:27 pm

Hi ramacan,

Did you run the EA on a live chart? If so, then it should be in the experts/files directory (if you ran it in the Strategy tester, the file will reside in the tester/files directory). The system does check if the file fails to write and will give you an error message if this is the case. Since you dont have the error, I would expect it to be there. Could you please re-check you have the correct Metatrader installation folder. If that doesn't help, try doing a file search for *.mtconfig and see if that finds anything.

What Windows version are you using?

Regards.
admin
Site Admin
 
Posts: 99
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:17 am

Re: TickInfoExpert

Postby ramacan » Tue Jan 08, 2013 10:58 pm

I actually did a search and could not find it, I am using windows 7. Ran it on a vps (windows xp) and it works, don't know what happened....thanks.
ramacan
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:07 pm

Re: TickInfoExpert

Postby admin » Wed Jan 09, 2013 11:07 pm

Hi ramacan,

Good to hear you worked around the issue.

More than likely what you're experiencing is due to Windows 7 folder virtualisation. Have a read of this article: http://support.microsoft.com/kb/927387 which explains how files that are written into the Program Files folder are redirected to a user-specific location. You can turn this feature off if you like or see if you can find the file in your user directory.

Hope this helps!
admin
Site Admin
 
Posts: 99
Joined: Thu Jul 19, 2012 9:17 am

Re: TickInfoExpert

Postby kiwimango » Thu Apr 11, 2013 6:22 am

I have Alpari mt4 build 482. win7

I installed the tickinfoexpert into the expert folder, but on the chart: in the right corner a big X. The connetion with the broker is working, but the expert not work. (live trading enable, dll enable , EA enable, infoexpert input: empty,empty, false-true) need help. thanks.
kiwimango
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 11, 2013 6:14 am

Re: TickInfoExpert

Postby tickstory » Sat Apr 13, 2013 9:59 pm

Hi kiwimango,

Please check the following:

- Ensure the chart you have dragged the expert onto has incoming price quotes. MT4 will only start the expert when the first quote comes in.
- The expert does not put any visual information on the chart - all it does is produce a config file. Check the "Journal" tab for information about what it is doing and whether it has completed.

Hope this helps.
tickstory
 
Posts: 3583
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Re: TickInfoExpert

Postby emmarita » Wed May 22, 2013 5:23 am

Hi there,
I am also having trouble getting the TickstoryInfo Expert to work! The EA smiley face is smiling but I get an Error message that says "could not open file MT4.Alpari (UK) Ltd..Server.mt4config for writing. Ensure permissions have been granted." I tried turning changing the Windows 7 User account control setting so it doesn't ask for permissions to change anything and I am logged in as an administrator.
Any suggestions?
Thank you!
emmarita
 
Posts: 5
Joined: Tue May 14, 2013 2:48 am

Re: TickInfoExpert

Postby tickstory » Wed May 22, 2013 8:10 am

Hi Emmarita,

Could you please try to specify the output filename in the EA settings? It is likely that the brackets that are in the filename are causing a problem.

Hope this helps.
tickstory
 
Posts: 3583
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Re: TickInfoExpert

Postby varso » Thu Jul 11, 2013 3:12 pm

emmarita wrote:Hi there,
I am also having trouble getting the TickstoryInfo Expert to work! The EA smiley face is smiling but I get an Error message that says "could not open file MT4.Alpari (UK) Ltd..Server.mt4config for writing. Ensure permissions have been granted." I tried turning changing the Windows 7 User account control setting so it doesn't ask for permissions to change anything and I am logged in as an administrator.
Any suggestions?
Thank you!

I have totaly sam problem with Exness
here is log
2013.07.11 17:08:48 TickstoryInfoExpert EURUSDm,M1: Error - could not open file Mt4.Exness Ltd..Server.mt4config for writing. Ensure permissions have been granted.
2013.07.11 17:08:48 TickstoryInfoExpert: invalid filename for FileOpen function
2013.07.11 17:08:44 TickstoryInfoExpert EURUSDm,M1 inputs: ConfigFileName=""; SymbolSuffix="m"; AllowWhenNotConnected=true;
varso
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 10, 2013 10:27 am

Re: TickInfoExpert

Postby tickstory » Sun Jul 14, 2013 7:20 am

Hi Varso,

Can you please confirm whether you have tried to specify your own config file name in the EA parameters?

Thanks.
tickstory
 
Posts: 3583
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Next

Return to Issue/Bug tracking

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 17 guests

cron