Incremental export

Have some interesting ideas about how to improve the software? Let us know in this section!

Incremental export

Postby ekke » Wed Apr 22, 2015 7:04 am

Hi
Firstly I want to thank you again for this very useful tool. My live EA would not have been possible without it.

I have a maybe redundant suggestion.
The import of Dukas data can be done incrementally.
Is it possible to do an incremental MT4 export as well?
It would cut down the export time considerably.

Thank you

ekke
ekke
 
Posts: 25
Joined: Sun Jan 27, 2013 11:53 am

Re: Incremental export

Postby tickstory » Wed Apr 22, 2015 10:23 am

Hi Ekke,

Thanks for your suggestion. Yes, this feature is planned for the next major upgrade to Tickstory.

Regards.
tickstory
 
Posts: 3289
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Re: Incremental export

Postby ekke » Sun Apr 26, 2015 8:38 am

Thank you
ekke
 
Posts: 25
Joined: Sun Jan 27, 2013 11:53 am

Re: Incremental export

Postby ferry81 » Mon Jul 13, 2015 9:17 pm

is Incremental export available at v1.6 or is it for next release?
ferry81
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 13, 2015 9:16 pm

Re: Incremental export

Postby tickstory » Mon Jul 13, 2015 10:13 pm

Hi Ferry81,

This is planned for the next major 2.0 release.

Regards.
tickstory
 
Posts: 3289
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am

Re: Incremental export

Postby JohnLancs » Tue Oct 18, 2016 10:25 am

Has this been implemented in the paid version? I am currently using Lite but would definitely upgrade if it was.
JohnLancs
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 18, 2016 10:17 am

Re: Incremental export

Postby tickstory » Tue Oct 18, 2016 6:36 pm

Hi John,

It's still in our backlog but unfortunately not available in the current version yet. Appreciate the vote as this will help prioritise our todo list.

Thanks.
tickstory
 
Posts: 3289
Joined: Sun Jan 06, 2013 12:27 am


Return to New features & suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests